找软件用软件,到华军软件园!
您的位置:华军软件园>软件分类>iOS软件>健康健美>

Coachify - gör träning enkelt

Coachify - gör träning enkelt

Coachify - gör träning enkelt 1.1.3Coachify - gör träning enkelt手机版

 • 版 本:1.1.3
 • 软件授权:免费软件
 • 软件类型:国产软件
 • 软件语言:英语
 • 更新时间:2017/06/19 11:20:38
 • 应用平台:ios
 • 软件官网:官方网站
 • 软件大小:15.7M
欢迎扫码下载Coachify - gör träning enkelt
基本简介
Coachify - gör träning enkelt
TRÄNING SKA VARA ENKELT OCH FÖRMÅNLIGT.
Med Coachify App får du en personlig tränare utan att betala en förmögenhet. Coachify består av flera olika färdigplanerade och kompletta träningspass som dras av din personliga tränare. Du kan välja mellan löpning och styrketräning men även göra nedvarvningpsass för att slappna av efter en tung arbetsdag. Via hörlurarna får du instruktioner, tips och motivation exakt då du behöver det som mest och behöver aldrig mera träna ensam.

Vi vill att det ska gå snabbt att komma igång. Därför har vi gjort det enkelt att börja träna med oss. Det tar endast 30 sekunder så kan du vara igång med ditt pass. Är du redo?

SÅHÄR GÅR CFY TRÄNING TILL:
1. Välj löpning eller styrka
2. Välj din kategori och ditt träningspass
3. Läs mer om kategorin eller passet via infoknappen
4. Sätt på hörlurarna och tryck på ”Play”
5. Lyssna på Coachify och träna

EN REVOLUTIONERANDE TRÄNINGSUPPLEVELSE
Att träna med Coachify är som att lyssna på sin favoritlåt för med Coachify så passar musiken alltid ihop med träningsmomentet. Oberoende av om du värmer upp, lyfter vikter, skall starta en intervall eller varva ner efter passet så är musiken noggrant anpassad för att hjälpa dig nå det bästa träningsresultatet. Med rätt instruktioner, tips och motivation tillsammans med den unika och noggrant anpassade musiken så upplever du träning på ett helt nytt sätt med CFY. Med rätt ljud i hörlurarna är det nämligen lätt att lyckas.

PRENUMERERA OCH HA ALLTID DIN PT MED DIG.
Genom att prenumerera på Coachify så tränar du som proffsen men på ett enkelt och roligt sätt! Det är lätt att sköta sin träningsvardag när man kommer till träningen och varje gång får ett komplett träningspass draget av sin personliga tränare. Det är alltså bara att hänga på och njuta av träningen under tiden som man får tips och blir peppad till att genomföra sin bästa träning! Vi tycker träning skall vara så enkelt som möjligt så med CFY har man heller ingen bindningstid då man prenumererar!

Vi på Coachify vill ge dig som ny användare 30 dagar av gratis träning! Efter detta erbjuder vi dig MÅNADSKORTET med full träningsupplevelse till den förmånliga och månatliga prenumerationen på 99kr (9,99€). Du kan även välja det billigare alternativet VECKOKORTET, där du för engångskostnaden på 30kr (2,99€) får obegränsad personlig träning under en hel vecka! Välkommen att träna med Coachify App!

Detaljer för din prenumeration:
Då du bekräftat köpet av Coachify Premium genomförs det via ditt iTunes-konto och kommer automatiskt att förnyas varje månad, förutsatt att du inte stänger av prenumerationen senast 24 timmar innan en ny period börjar. Månadskostnaden är alltid 99kr (9,99€) och dras via ditt iTunes-konto inom 24 timmar före den följande perioden börjar. Du har möjlighet att hantera prenumerationen och stänga av den automatiska förnyelsen i inställningarna för ditt iTunes-konto. Du kan inte avsluta prenumerationen under en pågående period, däremot kan du stänga av prenumerationen så att ingen ny period inleds. Om en prenumeration inleds före testperioden gått ut så förverkas de kvarstående dagarna av testperioden. Användarvillkoren för Coachify App finns tillgängliga på https://app.coachifyapp.com/terms-of-use/ och sekretesspolicyn kan du läsa på https://app.coachifyapp.com/privacy-policy/.
所属专题
pdf阅读

pdf阅读

PDF阅读器是一款阅读PDF文件和转换PDF文件的工具。它能够将当前页面转换成图片,支持的格式有:Bmp、Jpg、Png、Tif、Gif、Pcx,能够将页面转换成文本文件,支持目录功能,支持热链接,具有文本选择和查找功能,能够打开带密码的Pdf文档。可以用来查看和打印 便携文档格式 (PDF) 文件。使用者可以在主流操作系统上通过使用Foxit PDF Creator 、Foxit Phantom以及Adobe Acr...

软件截图
 • Coachify - gör träning enkelt
 • Coachify - gör träning enkelt
 • Coachify - gör träning enkelt
 • Coachify - gör träning enkelt
 • Coachify - gör träning enkelt
 • Coachify - gör träning enkelt
Coachify - gör träning enkelt下载地址
网友评论
网名:
(您的评论需要经过审核才能显示)
 • 还没有评论!!

软件介绍
相关文章
所属专题
相关下载
下载地址
网友点评
返回顶部